FXFRED The Independent Forex Forum  

Go Back   FXFRED Bağımsız Forex Forum > Forex Brokerleri kâşif > Birleşik Dünya Başkenti > Birleşik Dünya Başkenti - Şirket Haberleri

Connect with Facebook

Birleşik Dünya Başkenti - Şirket Haberleri Şirket Haberleri Türkiye, Dünya Başkenti dan

Oku kendi dilinizde FXFred
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish
Dikkat Ziyaretçi FXFRED:
Sen gerekebilir sicil Eğer göndermeden önce: tıklayın kayıt yukarıdaki bağlantıyı veya devam etmek için inceleyen mesajları başlatmak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.

Reply

Konu Araçları Ekran Modu
Old 2010/03/10
FXFRED FXFRED is offline
Yönetici

Yer: KIBRIS
Send a message via ICQ to FXFRED
Talking UWCFX - Ultimate Bonus Reloaded. En iyi FOREX BONUS sadece daha iyi var!

BİRLEŞİK DÜNYA SERMAYE - UWCFX.com

Ultimate Bonus Reloaded. En cömert bonus sistemi geri döndü!
Bugün 8 Mart 2010, Büyük Dünya Başkenti reloads onun Ultimate Bonus Program Ultimate bonus 1 yana sadece iki ay sonra süresi doldu. Biz onların sayısız e-postalar için tüm müşterilerimize ve arkadaşlar teşekkür ediyorum ve isteklerini geri getirmek için canlı sohbet bizim çok popüler ve Ultimate Bonus Program başarılı.
Ultimate Bonus 1, UB2 gibi tayfını devrimci ve kavramlaştırma sürekli ödüllendirici hedefleyen veya mevcut müşteri adaylarının kim Birleşik Dünya Başkenti nakit mevduat ile ticaret. Birleşik Dünya Başkenti Ultimate Bonus Program anlamak ve frenler aşağı beş adım sistemi basit.
1. Adım: Welcome to Türkiye Dünya Başkenti Bonus
Adım 2: Türkiye Dünya Başkenti Bonus Arkadaşına getir
Adım 3: Turbo Boost% 25 Bonus
Adım 4: Bağlılık Bonusu
Adım 5: Top Up Bonus
Başlangıç UB1 Birleşik Dünya Sermaye ve özel ticaret koşullarına yeni bir Forex hesap türünü başlattı biraz mevcut hesapları değiştirdi. Yeni LITEForex hesap sadece 10 $ ve MINIForex hesabın içinde asgari şartı artık sadece 300 $ minimum mevduat gerektirir. Bu nedenle UB2 uygulanabilir farklı her hesap kategorisinde yer almaktadır.
Ultimate Bonus 1, UB2 gibi tayfını devrimci ve kavramlaştırma sürekli ödül olarak hedefliyor veya mevcut müşteri adaylarının kim Birleşik Dünya Başkenti nakit mevduat ile ticaret. Birleşik Dünya Başkenti Ultimate Bonus Program anlamak ve frenler aşağı beş adım sistemi basit.

Kayıt ve Şartlar à ¢ â, ¬ â € œ tüm PRİMLERİ doğrulanmış tek hesap sahiplerine mevcuttur tavsiye edilir lütfen.

1. LITEForex hesaplar için

Adım 1: Hoşgeldiniz Birleşik Dünya Başkenti Bonus à ¢ â, ¬ â € œ Bu bir defalığına olmayan çekmeceli bonus ticari amaçlar için kullanılmak üzere sadece!

Mevduat $ 10 doğrulanmış işlem hesabı ve bir bonus olarak 25 $ olsun. Bu senin Mevduat bir kuyruklu% 150 olduğunu
Hesap hemen açın!
çekilmesi için gerekli koşullar: Eğer tam ilk edilir Bonus aldıktan sonra 10 lot toplam hacmi ile en az 50 esnaf gibi bu bonus kullanılabilir çekilmesi için dönüşmektedir.

25 $ bir miktarı sizin ticareti hesabınıza bize başvurun her arkadaşınız için, o açılır ve Birleşik Dünya Başkenti olan bir canlı * işlem hesabı tutar sağlanması yatırılır olacak.
Eğer Türkiye Dünya Başkenti ile deneyimi yaşamasını varsa neden arkadaşlar, aile üyeleri veya iş ortakları için bize tavsiye değil mi? UWC ile online ticaret olanakları zenginliğe Alert arkadaşlarınız ve teşekkür ederim, size 25 $ her sevk edilebilir verecektir demenin bir yolu olarak.
şimdi arkadaş getir!
* Canlı İşlem Hesabı, bir müşteri için eşittir onun / onun dikkate ve kendi para yatırmış ticaret başlamıştır. Minimum 25 esnaf 2,5 standart sürü hacmi toplam tamamlanması gerekmektedir.

Tüm birinci mevduat az 500 $ USD% 25 turbo artırma kredi alacaksınız. Sınırlı toplam Turbo Boost olarak 1.000 $ maksimum% 25 bonus miktarı, bonus doğrulanmış * işlem hesabı en kısa sürede alacak para yatırmak gibi.
Para Yatırma hemen şimdi!
* Verified İşlem Hesabı tamamlanmış ve online başvuru formu gönderilmektedir, imzalı bir kağıt başvuru formu, kimlik ve adres kanıtı kanıtı taranacak veya fotoğrafı ve UWC gönderilen eşittir. Turbo Boost 25% Bonus, ticari amaçlı bir defaya mahsus olmayan çekmeceli kredi yalnızca. Bonus kullanılabilir çekilmesi için en kısa sürede her dolar bonus size hesap açtığında USD başına 0,2 sürü toplam hacmi ile en az 5 esnaf tam olarak olur. yeterlilik şartları yerine getirildiği önce birden fazla% 20 ilk para yatırma bir geri çekilme durumunda Turbo Boost 25% Bonus, geçersiz olacaktır.

Eğer 10 lot toplam hacmi ile en az 50 esnaf tam olarak 100 $ bir miktar işlem hesabınızı en kısa sürede ödeme yapılır. Sizin sadakat ödüllendirme şeklimiz ve teşekkür söyledi.
* Bağlılık Bonusu ticari amaçlar için bir kerelik olmayan çekmeceli kredi yalnızca. Aktif kullanıcı bonusu mevcut çekilmesi için en kısa sürede size bonus var andan itibaren 20 (15) birçok toplam hacmi en az 100 esnaf tam olarak olur.

ilki) işlem hesabınızı en kısa sürede alacak hariç para yatırma (% 10 bir miktar olarak en az 300 $ doğrulanmış işlem hesabı için para yatırmak.
Bonus Up Top ticari amaçlı olmayan bir çekmeceli kredi yalnızca. Bonus kullanılabilir çekilmesi için en kısa sürede her dolar bonus olarak bonus kredi tarihten itibaren kredi için 0,2 yeri toplam hacmi ile en az 5 esnaf tam olarak olur. Para çekme yatırma fazla% 20 yapılmış ise koşullar daha önce Top Up bonus geçersiz olacaktır.

2. MINIForex hesaplar için

Depozito bonus 300 $ işlem hesabınızı ve Al $ 100 olarak
Hesap hemen açın!
Bonus kullanılabilir çekilmesi için en kısa sürede size 20 sürü toplam hacmi ile ilk edilir Bonus aldıktan sonra en az 100 esnaf tam olarak olur *.

25 $ bir miktarı sizin ticareti hesabınıza bize başvurun her arkadaşınız için, o açılır ve Birleşik Dünya Başkenti olan bir canlı * işlem hesabı tutar sağlanması yatırılır olacak.
Eğer Türkiye Dünya Başkenti ile deneyimi yaşamasını varsa neden arkadaşlar, aile üyeleri veya iş ortakları için bize tavsiye değil mi? UWC ile online ticaret olanakları zenginliğe Alert arkadaşlarınız ve teşekkür ederim, size 25 $ her sevk edilebilir verecektir demenin bir yolu olarak.
şimdi arkadaş getir!
* Canlı İşlem Hesabı, bir müşteri için eşittir onun / onun hesabına ve kendi para yatırılır ticaret başlamıştır. Minimum 25 esnaf 2,5 standart sürü hacmi toplam tamamlanması gerekmektedir.

Tüm birinci mevduat az 500 $ a 25% turbo artırma kredi alacaksınız. Sınırlı toplam Turbo Boost olarak 1.000 $ maksimum% 25 bonus miktarı, bonus doğrulanmış * işlem hesabı en kısa sürede alacak para yatırmak gibi.
* Verified İşlem Hesabı tamamlanmış ve online başvuru formu gönderilmektedir, imzalı bir kağıt başvuru formu, kimlik ve adres kanıtı kanıtı taranacak veya fotoğrafı ve UWC gönderilen eşittir. Turbo Boost 25% Bonus, ticari amaçlı bir defaya mahsus olmayan çekmeceli kredi yalnızca. Bonus kullanılabilir çekilmesi için en kısa sürede her dolar bonus size hesap açtığında USD başına 0,2 sürü toplam hacmi ile en az 5 esnaf tam olarak olur. yeterlilik şartları yerine getirildiği önce birden fazla% 20 ilk para yatırma bir geri çekilme durumunda Turbo Boost 25% Bonus, geçersiz olacaktır.

Eğer 10 lot toplam hacmi ile en az 50 esnaf tam olarak 100 $ bir miktar işlem hesabınızı en kısa sürede ödeme yapılır. Sizin sadakat ödüllendirme şeklimiz ve teşekkür söyledi.
* Bağlılık Bonusu ticari amaçlar için bir kerelik olmayan çekmeceli kredi yalnızca. Aktif kullanıcı bonusu mevcut çekilmesi için en kısa sürede size bonus var zaman 20 sürü toplam hacmi en az 100 esnaf tam olarak olur.

ilki) işlem hesabınızı en kısa sürede alacak hariç para yatırma (% 10 bir miktar olarak en az 300 $ doğrulanmış işlem hesabı için para yatırmak.
Bonus Up Top ticari amaçlı olmayan bir çekmeceli kredi yalnızca. Bonus kullanılabilir çekilmesi için en kısa sürede her dolar bonus olarak bonus kredi tarihten itibaren kredi için 0,2 yeri toplam hacmi ile en az 5 esnaf tam olarak olur. Para çekme yatırma fazla% 20 yapılmış ise koşullar daha önce Top Up bonus geçersiz olacaktır.

3. REALForex hesaplar için

Depozito 5000 USD ve bir bonus olarak 1000 YTL olsun.
Hesap hemen açın!
Bonus kullanılabilir çekilmesi için en kısa sürede size 100 birçok toplam hacmi ile ilk edilir Bonus aldıktan sonra en az 250 esnaf tam olarak olur *.

Eğer Türkiye Dünya Başkenti ile deneyimi yaşamasını varsa neden arkadaşlar, aile üyeleri veya iş ortakları için bize tavsiye değil mi? UWC ile online ticaret olanakları zenginliğe Alert arkadaşlarınız ve teşekkür ederim, size her havale için 25 $ verecek demenin bir yolu olarak.
şimdi arkadaş getir!
* Canlı İşlem Hesabı, bir müşteri için eşittir onun / onun hesabına ve kendi para yatırılır ticaret başlamıştır. Minimum 25 esnaf 2,5 standart sürü hacmi toplam tamamlanması gerekmektedir.

Tüm birinci mevduat az 10.000 $% 25 turbo artırma kredi alacaksınız. Sınırlı toplam Turbo Boost olarak 10.000 $ maksimum% 25 bonus miktarı, bonus doğrulanmış * işlem hesabı en kısa sürede alacak para yatırmak gibi.
Bonus kullanılabilir çekilmesi için en kısa sürede size hesap açtı zaman her $ bonus başına 0,2 sürü toplam hacmi ile en az 5 esnaf tam olarak olur *. yeterlilik şartları yerine getirildiği önce birden fazla% 20 ilk para yatırma bir geri çekilme durumunda Turbo Boost 25% Bonus, geçersiz olacaktır.

Eğer 100 birçok toplam hacmi ile en az 200 esnaf tam olarak 1000 $ bir miktar işlem hesabı kısa sürede ödeme yapılır. Sizin sadakat ödüllendirme şeklimiz ve teşekkür söyledi.
Bağlılık Bonusu ticari amaçlar için bir kerelik olmayan çekmeceli kredi yalnızca. Aktif kullanıcı bonusu mevcut çekilmesi için en kısa sürede size bonus var zaman 100 sürü toplam hacmi en az 250 esnaf tam olarak olur

ilki) işlem hesabınızı en kısa sürede alacak hariç para yatırma (% 10 bir miktar olarak en az 5000 $ doğrulanmış işlem hesabı için para yatırmak.
** Tüm Bonuslar Verified Hesapları SADECE sunulmaktadır.
*** Türkiye, Dünya Başkenti saklı bu Ultimate Bonus Program feshetme veya önceden bildirimde bulunmaksızın herhangi bir zamanda şartları ve koşulları değiştirme.

FXFRED

Reply With Quote
Reply

Yer imleri

Etiketler
en iyi forex bonus, forex bonus, dünya başkenti united, UWC, uwcfx

Şu anda Aktif Üyeler Bu Konuyu görüntülenen: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Ekran Modu